NAGRADE ZA USPJEH TIJEKOM STUDIJA

Zagreb, 16.11.2020.

Ur. Broj: 50/2020

HRVATSKO DRUŠTVO BILJNE ZAŠTITE

svake godine raspisuje Natječaj i dodjeljuje

„NAGRADE ZA USPJEH TIJEKOM STUDIJA“

 

Dodjeljuje se šest nagrada od kojih tri nagrade studentima Agronomskog fakulteta u Zagrebu, dvije nagrade studentima Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i jedna nagrada studentu Šumarskog fakulteta u Zagrebu.

Pravo prijave imaju studenti studija Fitomedicina Agronomskog fakulteta u Zagrebu, Zaštita bilja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku i Šumarskog fakulteta u Zagrebu koji su se sposobnošću i uspjehom istaknuli tijekom studiranja. Prednost se daje studentima MS studija.

 

Osnovni kriterij za odabir najboljih studenata su prosjek ocjena položenih ispita i članstvo u Društvu.

Dodatni kriterij je prijavljen poster za izlagane na 65. Seminaru biljne zaštite te motivacijsko pismo.

 

Kriteriji vrednovanja su:

  1. Prijepis ocjena (ovjereni ispis iz referade, minimalni prosjek 4,0)
  2. Članstvo u društvu (broj članske iskaznice ili provjera u sustavu)
  3. Sažetak postera (jedan autor i mentor)
  4. Motivacijsko pismo (na maksimalno jednoj stranici)

 

Prijava mora sadržavati dokaze o ispunjavanju osnovnih kriterija (potvrda o članstvu u HDBZ i prosjek ocjena) te dokaze o dodatnim kriterijima vrednovanja (naslov i sažetak rada za prijavu u sekciji „Studentski posteri“ pripremljen prema uputama za autore dostupnim na webu i motivacijsko pismo.

 

Zbog epidemiološke situacije prijava na natječaj dostavlja se elektronski putem e-maila hviric@agr.hr ili poštom na niže navedenu adresu:

HRVATSKO DRUŠTVO BILJNE ZAŠTITE, ZAVOD ZA POLJOPRIVREDNU ZOOLOGIJU, AGRONOMSKI FAKULTET, SVETOŠIMUNSKA 25, 10000 ZAGREB.

 

Rok za prijavu na Natječaj je 11.01.2021.

Odluka Upravnog odbora HDBZ biti će dostavljena odabranom studentu/ici i objavljena na web stranicama Društva https://hdbz.hr/.