Prijavi se

Poštovani!

Nakon gotovo dvije godine, na što nas je prisilila pandemija Covid 19, pred nama je jubilarni, 65. Seminar biljne zaštite koji će se održati u razdoblju od 06. do 09. prosinca 2022. g. u hotelu Ambasador u Opatiji. Vjerujem da sa radošću očekujete dane zajedničkog druženja i susrete s kolegama, poslovnim partnerima, prijateljima. Nadamo se Vašem dolasku i radujemo još jednom okupljanju na jedinom skupu fitomedicinara u Hrvatskoj.

Kotizacija za članove Hrvatskog društva biljne zaštite iznosi 1.000,00 kn (PDV uključen). Plaćanje se obavlja uz upisivanje imena sudionika i broja članske iskaznice na uplatnici. Kotizacija za one koji nisu članovi Društva iznosi 1.500,00 kn (PDV uključen). Kotizaciju je potrebno uplatiti virmanski na žiro-račun organizatora uz obaveznu naznaku imena sudionika:

Hrvatsko društvo biljne zaštite, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb, OIB 37428897556, IBAN: HR8523600001101509209.

Dokaz o uplati potrebno je predočiti na akreditacijskom desku Seminara u Hotelu “Ambasador” (ispred kongresne dvorane hotela).

Kotizaciju plaćaju svi sudionici Seminara bez obzira na broj dana sudjelovanja na Seminaru ili broj djelatnika iz pojedine tvrtke ili ustanove.

Kotizacija uključuje: akreditacijsku karticu, sudjelovanje na stručnim i popratnim predavanjima i događajima, seminarsku torbu, zbornik sažetaka Seminara, pozivnicu za Svečanu večeru, prigodne poklone sponzora i ostale seminarske materijale.

NE ZABORAVITE! Sudionik bez akreditacijske kartice neće moći pristupiti seminarskom dijelu prostora! Sudionik bez regulirane kotizacije ne može rezervirati smještaj u hotelu „Ambasador“ niti u ostalim hotelima koji pripadaju Liburnia hotelima, a koji će se otvarati prema potrebi organizatora.

Rok za otkazivanje rezervacije hotela je 48 sati prije dolaska/prijave. U slučaju nepravovremenog otkazivanja smještaja (od 48 sati do dana dolaska/prijave) hotel će sudioniku naplatiti trošak prvog noćenja, a za otkazivanje smještaja na dan dolaska/prijave ili no show (nepojavljivanje) hotel će sudioniku naplatiti 100 % predviđenih troškova za ukupni boravak.

VAŽNO!

Sve rezervacije smještaja u hotelu, obavljaju se isključivo posredstvom tvrtke ABECEDA AGRO d.o.o.

Kako bi sve materijale pripremili točno i na vrijeme, molimo Vas da popunite on-line registracijski obrazac ili da popunjeni Obrazac za prijavu i hotelsku rezervaciju pošaljete na adresu: gđa. MARIJANA JELIĆ, ABECEDA AGRO d.o.o., Trg hrv. branitelja 8, 44000 Sisak ili na telefone 044/522-000, 098/488-965 ili e-mail: marijana.jelic@abeceda-agro.hr.

PRIJAVE POČINJU 3. LISTOPADA I TRAJU DO 15. STUDENOG 2022.

S radošću očekujemo Vaš dolazak!

Predsjednica HDBZ

Prof. dr. sc. Jasminka Igrc Barčić

 

65. Seminar biljne zaštite pomogli su brojni sponzori koje s ponosom ističemo:

Sponzori 1. kategorije: CHROMOS AGRO D.O.O., CORTEVA

Sponzori 2. kategorije: ARTEMISA, BAYER, NOVAG AGROCHEMICALS, POLJOCENTAR, STOCKTON

Sponzori 3. kategorije: BASF, DANON, FLOREL, SUMIAGRO, SYNGENTA

 

>>>Prijavnica za 65. Seminar biljne zaštite<<<

 

 

Ukoliko želite koristiti dvokrevetnu sobu, obvezno molimo navesti ime i prezime osobe s kojom ćete dijeliti sobu.

Smještaj za sudionike Seminara osiguran je u hotelu „AMBASADOR“, Opatija. Organizator popunjava smještajne kapacitete redoslijedom prijave.


Cijena (po osobi i danu):

VRSTA SOBE 1/1 1/2
NOĆENJE S DORUČKOM 535,50 383,25
POLUPANSION 552,00 399,00
PUNI PANSION 640,50 540,75

Boravišna pristojba nije uključena u gornje cijene i iznosi 10,00 kn po osobi i danu. Cijena parkirnog mjesta iznosi 40,00 kn po automobilu dnevno. Plaćanje se obavlja izravno u hotelu.

Ukoliko želite R1 obrazac, molimo da naznačite naziv, punu adresu i OIB tvrtke/organizacije/osobe: