Prijavi se

Poštovani!

Kotizacija za članove Hrvatskog društva biljne zaštite iznosi 1.000,00 kn (PDV uključen). Plaćanje se obavlja uz upisivanje imena sudionika i broja članske iskaznice na uplatnici. Kotizacija za one koji nisu članovi Društva iznosi 1.500,00 kn (PDV uključen). Kotizaciju je potrebno uplatiti virmanski na žiro-račun organizatora uz obaveznu naznaku imena sudionika:

Hrvatsko društvo biljne zaštite, Svetošimunska 25, 10000 Zagreb, OIB 37428897556, IBAN: HR8523600001101509209.

Dokaz o uplati potrebno je predočiti na akreditacijskom desku Seminara u Hotelu “Ambasador” (ispred kongresne dvorane hotela). Kotizaciju plaćaju svi sudionici Seminara bez obzira na broj dana sudjelovanja na Seminaru ili broj djelatnika iz pojedine tvrtke ili ustanove.

Kotizacija uključuje: akreditacijsku karticu, sudjelovanje na stručnim i popratnim predavanjima i skupovima, seminarsku torbu, zbornik sažetaka Seminara, pozivnicu za Svečanu večeru, prigodne poklone sponzora i ostale seminarske materijale.

NE ZABORAVITE! Sudionik bez akreditacijske kartice neće moći pristupiti seminarskom dijelu prostora! Sudionik bez regulirane kotizacije ne može rezervirati smještaj u hotelu „Ambasador“ niti u ostalim hotelima koji pripadaju Liburnia hotelima, a koji će se otvarati prema potrebi organizatora.

Sukladno uvjetima koji su sada na snazi svi sudionici pri ulasku u hotel trebat će predočiti COVID-19 putovnicu kojom dokazuju da su u potpunosti cijepljeni ili potvrdu da su preboljeli COVID-19, ili  PCR potvrdu o testiranosti prije dolaska u hotel.

Seminar će se održati po strogim preporukama koje osiguravaju provedbu svih epidemioloških mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ukoliko to stožer odobri PCR testiranje biti će organizirano u hotelu Ambasador.

Svi sudionici dobiti će na ulasku u hotel narukvicu koju će morati nositi tijekom čitavog trajanja Seminara i boravka u hotelu.

Rok za otkazivanje rezervacije hotela je 48 sati prije dolaska/prijave. U slučaju nepravovremenog otkazivanja smještaja (od 48 sati do dana dolaska/prijave) hotel će sudioniku naplatiti trošak prvog noćenja, a za otkazivanje smještaja na dan dolaska/prijave ili no show (nepojavljivanje) hotel će sudioniku naplatiti 100 % predviđenih troškova za ukupni boravak.

Sudionici koji ispune prijavnicu kojom potvrđuju svoju namjeru sudjelovanja na Seminaru biti će pravovremeno informirani o svakoj novonastaloj situaciji glede pandemije. U slučaju nepovoljne epidemiološke situacije i odredbe kriznog stožera o zabrani održavanja Seminara, cjelovit iznos uplate biti će vraćen uplatitelju.

VAŽNO!

Sve rezervacije smještaja u hotelu, obavljaju se isključivo posredstvom tvrtke ABECEDA AGRO d.o.o.

Kako bi sve materijale pripremili točno i na vrijeme, molimo Vas da popunite on-line registracijski obrazac ili da popunjeni Obrazac za prijavu i hotelsku rezervaciju pošaljete na adresu: gđa. MARIJANA JELIĆ, ABECEDA AGRO d.o.o., Trg hrv. branitelja 8, 44000 Sisak ili na telefone 044/522-000, 098/488-965 ili e-mail: marijana.jelic@abeceda-agro.hr  najkasnije do 10. siječnja 2022. godine.

S radošću očekujemo Vaš dolazak!

Predsjednica HDBZ

Prof. dr. sc. Jasminka Igrc Barčić

 

65. Seminar biljne zaštite pomogli su brojni sponzori koje s ponosom ističemo:

Sponzori 1. kategorije: CHROMOS AGRO D.O.O., CORTEVA

Sponzori 2. kategorije: ARTEMISA, BAYER, GENERA, POLJOCENTAR, STOCKTON, SYNGENTA

Sponzori 3. kategorije: BASF, FLOREL, DANON, SUMIAGRO