Prijavi se

Poštovani!

Pred nama je naš tradicionalni, 64. Seminar biljne zaštite koji će se održati u razdoblju od 04. do 07. veljače 2020. g. u okruženju hotela “4 opatijska cvijeta.“ Vjerujem da sa radošću očekujete dane zajedničkog druženja i susrete s kolegama, poslovnim partnerima, prijateljima.

Nadamo se Vašem dolasku i radujemo još jednom okupljanju na jedinom skupu fitomedicinara u Hrvatskoj. Kako bi pomogli prevladati sve teškoće Društvo je odlučilo zadržati cijenu kotizacije na razini prošle godine. Stoga će kotizacija za članove Hrvatskog društva biljne zaštite i dalje ostati 750,00 kn. Plaćanje se obavlja uz upisivanje broja članske iskaznice na uplatnici.

Kotizacija za one koji nisu članovi Društva iznosi 1.000,00 kn. Kotizaciju je potrebno uplatiti virmanski na žiro-račun organizatora:

Hrvatsko društvo biljne zaštite, Zagreb, Svetošimunska 25, OIB 37428897556, IBAN: HR8523600001101509209.

Dokaz o uplati potrebno je predočiti na akreditacijskom desku Seminara u Hotelu "4 opatijska cvijeta" (kongresni centar Conference Park).

Kotizacija uključuje: akreditacijsku karticu, sudjelovanje na stručnim i popratnim predavanjima i skupovima, seminarsku torbu, zbornik sažetaka Seminara, pozivnicu za Svečanu večeru, prigodne poklone sponzora i ostale seminarske materijale.

NE ZABORAVITE! Sudionik bez akreditacijske kartice neće moći pristupiti seminarskom dijelu prostora! Sudionik bez regulirane kotizacije ne može rezervirati smještaj niti u jednom od hotela: „4 opatijska cvijeta“, „Royal“, „Agava”, “Milenij”.

Rok za otkazivanje rezervacije hotela je 48 sati prije dolaska. U slučaju nepravovremenog otkazivanja smještaja ( 0 do 48 sati) hotel će sudioniku naplatiti 100% predviđenih troškova za ukupni boravak.

VAŽNO!

Sve rezervacije smještaja u hotelima, obavljaju se isključivo posredstvom tvrtke Abeceda agro d.o.o.

Kako bi sve materijale pripremili točno i na vrijeme, molimo Vas da popunite on-line registracijski obrazac ili da popunjeni Obrazac za prijavu i hotelsku rezervaciju pošaljete na adresu: Abeceda agro d.o.o., Trg hrv. branitelja 8, 44000 Sisak ili telefax 044/522-000, ili e-mail: marijana.jelic@abeceda-agro.hr  najkasnije do 10. siječnja 2020. godine.

S radošću očekujemo Vaš dolazak!

Predsjednica HDBZ

Prof. dr. sc. Jasminka Igrc Barčić

64. Seminar biljne zaštite pomogli su brojni sponzori koje s ponosom ističemo:

ZLATNI SPONZOR SEMINARA: SHARDA

SREBRNI SPONZORI:  AGROPROAGRO SLOVENIJA, BAYER, CHROMOS AGRO, CORTEVA, CROCPA, DANON, GENERA, ORCHEM, POLJOCENTAR, SUMI AGRO, SYNGENTA AGRO

SPONZORI: AGROCHEM MAKS, AGRO VIL, ARTEMISA, BASF, FLOREL, STOCKTON, HRVATSKA INDUSTRIJA ŠEĆERA d.d., 

Prijavnica za 64. Seminar biljne zaštite

Ukoliko želite koristiti dvokrevetnu sobu, obvezno molimo navesti ime i prezime osobe s kojom ćete dijeliti sobu.

Smještaj za sudionike Seminara osiguran je u hotelima „4 opatijska cvijeta“, „Royal“, „Agava“ i „Milenij“.Cijena (po osobi i danu):

VRSTA SOBE 1/1 1/2
NOĆENJE S DORUČKOM 516,00 371,00
POLUPANSION 535,50 389,00
PUNI PANSION 619,00 523,00

Boravišna pristojba nije uključena u gornje cijene i iznosi 10,00 kn po osobi i danu. Cijena garaže iznosi 40,00 kn po automobilu dnevno. Plaćanje se obavlja izravno u hotelima.
Ukoliko želite R1 obrazac, molimo da naznačite naziv, punu adresu i OIB tvrtke/organizacije/osobe: